​Vi har over 

25 års erfaring

​Fleksibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

Hydraulikfittings efter dine ønsker

Står du og mangler nye hydraulikfittings? Hos TJ Technology kan vi hjælpe med de helt rigtige hydraulikfittings. Vi har kunder i hele Danmark samt i Tyskland. Vi er derfor den helt ideelle samarbejdspartner. 

Når du vælger hydraulikfittings fra os, har du en masse forskellige muligheder at vælge imellem. Vi kan tilbyde hydraulikfittings til ethvert behov. Har du særlige ønsker, kan vi også lave det specielt derefter. Det kan f.eks. være i forhold til gevind, eller at det skal være rustfrit. Vi sørger for en løsning, der passer perfekt til dit behov.

Vi står både for montering og levering

Når du skal bruge hydraulikfittings, kan der ofte være brug for montering. Hos TJ Technology kan vi hjælpe med levering og montering af hydraulikfittings. Du kan derfor altid få en samlet løsning hos os.

Når du vælger os, er du sikker på, at du får en kvalitetsløsning. Det gælder både de hydraulikfittings, vi leverer, men også når der skal foretages montering. Vi har en masse erfaring inden for hydraulikfittings. Vi kan derfor hjælpe dig med den ideelle løsning. Har du brug for hjælp til dit valg af hydraulikfittings, står vi også til rådighed.

Kontakt os for at høre mere om hydraulikfittings

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også høre mere om vores priser på hydraulikfittings og montering af disse.

Ønsker du en pris på din løsning, kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Ring på telefon: 22 36 87 50 eller 60 43 53 33. Du kan også skrive en e-mail til: salg@tj-technology.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at høre nærmere om et samarbejde eller indgå i ét med os, så kontakt os på telefonen eller send os en e-mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, bl.a. med tilbud. Følg med på siden.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner på Google

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk