​Vi har over 

25 års erfaring

​Flexibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

Rørbukning af rør i alle typer materialer

Hos TJ Tech​nology A/S har vi mere end 25 års solid erfaring med CNC-rørbukning samt rådgivning og produktion af forskellige rør. Vi tilbyder bukning af rør i alle former og typer. 

Vi holder til i Viborg, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Herning, Aarhus og resten af Danmark.

Vi tilbyder professionel rådgivning omkring materialevalg og bukkeradier samt produktionsmetode i forbindelse med CNC-rørbukning og bukning af rustfri rør. Vi tilbyder rørbukning af rør fra ø6 mm. op til ø89 mm – i radier helt ned til 1 x d i de fleste materialer.

Vi hjælper til med CNC-rørbukning

Vi har et stort udvalg af værktøjer som standard. Hvis den ønskede bukkeradie ikke findes, fremstiller vi det hurtigt. Opnåelig finish ved rørbukning afhænger af valgt bukkeradie og bukkeværktøj.

Når det kommer til bukning af rør, kan vi levere alt fra kravfri overflader til slebne og højglanspolerede overflader. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi fremstiller alt fra enkeltstyk til større avancerede serier. Det kan f.eks. være, at produktet leveres færdigmonteret i kundespecifik emballage og kit-sæt.

Kontakt os for at høre mere om bukning af rør

Vores setup med eget rørlager og sav gør os til en fleksibel kvalitetssamarbejdspartner. Vi tilbyder leveringstider på rørbukning helt ned til 12 timer – og i særlige tilfælde hurtigere på CNC-rørbukning og eventuelt videre bearbejdning.

Du kan kontakte os og høre mere om bukning af stålrør på telefon: 60 43 53 33 eller 22 36 87 50. Du kan også skrive på mail: salg@tj-technology.dk. Vi bestræber os altid på at vende tilbage hurtigst muligt.

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at indgå eller høre nærmere om et samarbejde, så kontakt os på telefonen eller send os en mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk