​Vi har over 

25 års erfaring

​Flexibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

​​Svejsning af rør udføres i højeste kvalitet

Hos TJ Technology A/S tilbyder vi TIG og MIG svejsning af rør for kunder i Herning, Aarhus, hele Danmark og overalt i hele Europa. Vi har mere end 25 års bred og solid erfaring med svejsning og bukning af rør, kvalitetskontrol, rådgivning og produktion af rør.

Vi er med andre ord i stand til at modtage komplekse og teknisk krævende opgaver inden for TIG og MIG svejsning af rør, hvor vi naturligvis følger vores kunders standarder, og hvor vi på alle måder sikrer, at vores svejsninger lever op til jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder svejsning af rør efter højeste standarder

Vi arbejder efter de højeste standarder, ligesom vores grundige og fagligt velkvalificerede medarbejdere altid udfører svejsning af rør i højeste kvalitet, til rette tid og efter de indgåede aftaler.

Vi tager ansvar, og derfor kvalitetskontrollerer vi alle opgaver, således vi kan garantere, at de færdige produkter følger vores kunders krav og anvisninger.

Kvalitetskontrollen ved svejsning af rør kan for eksempel ske fra stikprøvekontrol til 100 %, hvor vi kan udføre visuel kontrol, NDT, trykprøvning med videre efter dine anvisninger. Desuden kan vi naturligvis tilbyde fuld sporbarhed og løbende kvalitetsrapportering.

Få et gratis tilbud på svejsning af stålrør

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker at høre mere om svejsning af rør hos os.​

Kontakt os på telefon 60 43 53 33 eller e-mail salg@tj-technology.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at indgå eller høre nærmere om et samarbejde, så kontakt os på telefonen eller send os en mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk