​Vi har over 

25 års erfaring

​Fleksibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

Professionel svejsning af rør i høj kvalitet

Hos TJ Techno​logy A/S tilbyder vi TIG- og MIG-svejsning af rør for kunder i hele Danmark samt Tyskland. Vi har mere end 25 års bred og solid erfaring med buk​ning og svejsning af rør, kvalitetskontrol, rådgivning og produktion.

Vi er med andre ord i stand til at modtage komplekse og teknisk krævende opgaver inden for både MIG- og TIG-svejsning af rør. Vi følger naturligvis vores kunders standarder, hvor vi på alle måder sikrer, at vores svejsninger lever op til kundens ønsker og behov. Som TIG- og MIG-svejser tilbyder vi altid hurtig levering af det færdige produkt.

TIG-svejsning og MIG-svejsning efter højeste standarder

Vi arbejder efter de højeste standarder, ligesom vores grundige og fagligt velkvalificerede medarbejdere altid udfører svejsning af rør i højeste kvalitet. Vi leverer naturligvis altid til rette tid og efter de indgåede aftaler.

Vi tager altid ansvar og kontrollerer kvaliteten af alle vores opgaver, så vi kan garantere, at de færdige produkter følger vores kunders krav og anvisninger.

Ved TIG- og MIG-svejsning af rør kan kvalitetskontrol f.eks. ske fra stikprøvekontrol til 100 %, hvor vi kan udføre visuel kontrol, NDT eller trykprøvning. Desuden kan vi tilbyde fuld sporbarhed og løbende kvalitetsrapportering.

Få et gratis tilbud på svejsning af rør

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om MIG- og TIG-svejsning af rør til gode priser. Vi arbejder både med svejsning af rustfri rør samt svejsning af stålrør og stort stål.

Ring til din lokale MIG- og TIG-svejser på telefon: 60 43 53 33 eller 22 36 87 50. Du kan også skrive til e-mail: salg@tj-technology.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at høre nærmere om et samarbejde eller indgå i ét med os, så kontakt os på telefonen eller send os en e-mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, bl.a. med tilbud. Følg med på siden.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner på Google

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk