Vi tilbyder professionel svejsning af rør

Hos TJ Techno​logy A/S tilbyder vi TIG- og MIG-svejsning af rør og total løsninger. Vi har mere end 30 års bred og solid erfaring med CNC-buk​ning, valsning og svejsning af rør samt kvalitetskontrol, rådgivning og produktion.

​​​Vi er i stand til at modtage komplekse og teknisk krævende opgaver inden for både MIG- og TIG-svejsning af rør. Vi følger naturligvis vores kunders standarder, hvor vi på alle måder sikrer, at vores svejsninger lever op til kundens ønsker og behov.

Udførelse af TIG- og MIG-svejser tilbyder vi altid med hurtig levering af det færdige produkt. Vi kan naturligvis levere alle svejsede emner som totalløsninger, bejdset eller med den overfladebehandling, du ønsker.

TIG-svejsning og MIG-svejsning efter højeste standarder

Vi arbejder efter de højeste standarder, ligesom vores grundige og fagligt velkvalificerede og certificerede medarbejdere altid udfører svejsning af rør i højeste kvalitet.

Vi svejser i henhold til vore mange opnåede WPQR/WPS i materialer som rustfri, duplex, aluminium, super duplex m.v.

Vi tager altid ansvar og kontrollerer kvaliteten af alle vores opgaver, så vi kan garantere, at de færdige produkter følger vores kunders krav og anvisninger.


Ved TIG- og MIG-svejsning af rør kan kvalitetskontrol f.eks. ske fra stikprøvekontrol til 100 %, hvor vi kan udføre visuel kontrol, NDT eller trykprøvning. Desuden kan vi tilbyde fuld sporbarhed og løbende kvalitetsrapportering.


Få et tilbud på svejsning af rør

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om MIG- og TIG-svejsning af rør til gode priser. Vi arbejder med svejsning af rustfri rør i mange forskellige legeringer samt svejsning af aluminium og alm. stål. 

Kontakt os på telefon: 60 43 53 33 eller 22368750. Du kan også skrive til e-mail: salg@tj-technology.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at indgå i et samarbejde eller høre nærmere om det, så kontakt os på telefonen eller send os en mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Over 30 års erfaring

TJ Technology A/S har over 30 års erfaring i at arbejde med bukning og svejsning.

Fleksibel underleverandør

Som underleverandør er vi altid fleksible og imødekommende.

​Fra idé til produkt

Vores teknikere kan hjælpe jer lige fra idéfasen til det færdige produkt.

​Rørbukning af alle materialer

Med vores mange maskiner kan vi tilbyde rørbukning af alt materiale.

Skriv til os

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

TJ Technology A/S

Gl. Aalborgvej 39 Løvel
​8830 Tjele


CVR: 36393912 

Kontakt

☎ Telefon: 22 36 87 50

☎ Telefon: 60 43 53 33

✉ E-mail: salg@tj-technology.dk

Følg os

facebook​   linkedin

Vores facebookside