​Vi har over 

25 års erfaring

​Flexibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

Valsning af rør udføres med over 25 års erfaring

Hos TJ Technology A/S i Viborg har vi over 25 års solid erfaring med valsning af rør, rørbukning, svejsning af rør, rådgivning og produktion af rør. Vi tilbyder valsning af rør til kunder i Aarhus, Herning, hele Danmark og andre steder i hele Europa.

Vi rådgiver i alt lige fra starten om materialevalg og bukkeradier samt produktionsmetode I forbindelse med bukning og valsning af rør i alle materialer. Vi kan CNC bukke og valse rør fra ø6 mm. op til ø90 mm. i de fleste materialer.

Bukning og valsning af rør i alle typer

​Vi tilbyder CNC bukning og valsning af rør og kvalitetskontrol i henhold til jeres ønsker og specifikationer. Vores setup med eget rørlager og sav gør os til en fleksibel kvalitetssamarbejdspartner. Vi tilbyder leveringstider helt ned til 12 timer og i specielle tilfælde hurtigere på bukning og valsning af rør i alle materialer.

​​​Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi tilbyder fremstilling af enkelte rør samt større avancerede serier med mange rørtyper i forskellige materialer.

Ring og hør mere om valsning af stålrør

Har I brug for en valsning af rør eller vores kompetencer inden for vores øvrige arbejdsområder, er I velkommen til at kontakte os.

I kan ringe til os på telefon ​60 43 53 33, men I kan også skrive til os på Salg@tj-technology.dk. Vi bestræber os herefter på at besvare jeres henvendelse hurtigst muligt.

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at indgå eller høre nærmere om et samarbejde, så kontakt os på telefonen eller send os en mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk