​Vi har over 

25 års erfaring

​Fleksibel underleverandør

​Fra idé til 

færdigt produkt

​Rørbukning i 

alle materialer

Valsning af rør og andet rørbearbejdning

Hos TJ Technology A/S i Viborg har vi over 25 års solid erfaring med valsning af rør, bukning af rør, svejsning af rør og andet rørbearbejdning. Derudover står vi også gerne for rådgivning og produktion. Vi tilbyder valsning af rør til kunder i hele Danmark samt i Tyskland.

Vi rådgiver i alt fra materialevalg og bukkeradier til produktionsmetode i forbindelse med rørbearbejdning i alle materialer. Vi kan CNC-bukke og valse rør fra ø6 mm. op til ø90 mm. i de fleste materialer.

Vi tilbyder rørbearbejdning af enhver slags

Vi tilbyder CNC-bukning, rørvalsning og kvalitetskontrol i henhold til jeres ønsker og specifikationer. Vores setup med eget rørlager og sav gør os til en fleksibel samarbejdspartner. Vi tilbyder leveringstider helt ned til 12 timer – og i særlige tilfælde hurtigere på bukning og valsning af rør.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, når det kommer til valsning af rustfri rør, valsning af stålrør og andet bearbejdning af rør. Vi tilbyder fremstilling af enkelte rør samt større avancerede serier med mange rørtyper i forskellige materialer.

Ring og hør mere om valsning af rør her

Har du brug for hjælp til valsning af rør, stiller vi gerne vores erfaring og kompetencer til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om materialer, muligheder og priser.

Kontakt os og hør om rørbearbejdning på telefon: 60 43 53 33 eller 22 36 87 50. Du kan også skrive på e-mail: salg@tj-technology.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ny samarbejdspartner?​

Ønsker du at høre nærmere om et samarbejde eller indgå i ét med os, så kontakt os på telefonen eller send os en e-mail eller benyt vores formular.​

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, bl.a. med tilbud. Følg med på siden.

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner på Google

Firma

TJ Technology A/S 

CVR: 36393912

Kontakt

Telefon: 22 36 87 50

Telefon: 60 43 53 33

E-mail: salg@tj-technology.dk